Events

Events by Barry Priem

Van product lancering, B2B, B2C, modelijn lancering u noemt het, wij hebben het al gedaan. Niets is ons te gek! Ons team van creatievelingen en ervaringsdeskundigen staan voor u klaar. Bij ons is alles onder één dak en maakt het schakelen in de diverse stadium van het ontwerpen van uw Droom evenement, dan ook extra leuk en makkelijk. Van een plan naar een uitkomst en alles wat erbij komt kijken, staan wij voor u klaar.

Management

Management by Barry Priem

Interim-Operationeel-Hospitality

Van nature uit is Management een expertise bij Barry Priem. Of het gaat om de uitvoering van een Evenement, Catering, Huwelijk, Uitvaart of een congres, wij hebben kunde en ervaring in het aansturen van grote groepen mensen om het klein mogelijkst detail te laten schijnen en fonkelen! Want het zijn de details die het hem doen en zich doen onderscheiden van de rest.

Ook heeft Barry Priem meerdere restaurants, hotels en evenementen locaties bij gestaan in de bedrijfsvoering en advies. Dit kan zijn om dat het financieel tegen zit en er meer rendement en omzet moet worden gemaakt, tot aan coachen en trainen van de medewerkers en management aan toe.

 

Catering

Catering by Barry Priem

Uw gehele catering kunnen wij verzorgen. of het nu voor 2 of 2000 personen is, wij doen dit al 25 jaar! Met onze eigen Toppers in de keuken en bediening gaan wij geen uitdaging uit de weg. Van ontbijt tot souper, van gemakkelijk en comfortabel tot het luxe van het luxe aan toe. Belevenis creëren is een standaard onderdeel van onze catering! Velen zijn u al voor gaan! Vraag gerust naar onze referenties:)