coach en training

BarryPriem.nl heeft in de afgelopen 25 jaar heel wat field experience opgedaan. Van het trainen en begeleiden van “zwarte en witte brigades”(vakterm voor de bediening en keuken brigades), dan wel managers, supervisors als ondernemers. Maar ook gewoon u!

BarryPriem.nl coach en traint “on the spot”. Na een kennismakingsgesprek zal Barry Priem de betreffende persoon(en) trainen en begeleiden om zowel op het zakelijk evenals het persoonlijk gebied mensen te laten groeien!

Wij hanteren dan ook het enige juiste principe die geld in o.a. de Horeca sector, mensen BLIJmaken, dus ook jezelf! Als je zelf blij, happy, goed in je vel zit, komt dit de ondernemer en jezelf alleen maar tegoeden! Nu denkt u, ik werk niet in de horeca, ik bedien geen gasten. Door onze jarenlange ervaring en zelfkennis kunnen we U ook helpen! (bedrijf)schulden, overwerkt, geen fut meer, ondernemen een last in plaats van een lust..noem het op en wij gaan aan de slag. Wel te verstaan met U!

Natuurlijk komen, indien nodig, alle zakelijke aspecten aan de beurt. KPI’s, efficiëntie, omzet versus kosten, betalingen van debiteuren en crediteuren, omzet prognose, locatie management, (persoonlijke) doelstellingen,  kortom een WIN/WIN strategie, voor u!

 

Nee, je hoeft niet op de spreekwoordelijke bank te gaan liggen.Wij zijn geen medici. Wat wij wel doen is aan de slag gaan met elkander. Mindset en Go! Puur op inhoud en doel gericht, specifiek naar uw wens!

Dit doen we ook op persoonlijk niveau. Door onze jarenlange omgang met hele diverse groepen van mensen, kunnen we echt prima inschatten wat er nodig is om u weer gelukkig te laten zijn als mens, medewerker, manager of  ondernemer, maar vooral om rust en perspectief te geven!

Vraag gerust een vrijblijvend kennismaking gesprek aan.

U kunt ons bereiken op T:06-38504463 of per E: contact@barrypriem.nl

BarryPriem.nl is o.a. gespecialiseerd in mensen en carrière. Niets is ons onbekend, dus schroom niet.*

Gastvrije en vriendelijke groet,

Barry Priem

*BarryPriem.nl is geen medici en heeft daar ook geen enkele band mee. We zijn puur gericht op uw persoonlijk geluk als Coach en Trainer.