consultancy

Voor nu hebben wij voor een prachtig nieuw en uniek concept in Nederland de volgende vacatures openstaan:

Regelmatig hebben wij vacatures in ons bezit. Soms zijn deze als stille invulling gewenst. Wil jij je carrière een boost geven? Of gewoon ergens lekker opnieuw te starten en te shinen? stuur ons je curriculum vitae met een korte motivatie/ toelichting en wij gaan voor jouw op pad!

contact@barrypriem.nl

Ps:  Ervaring en kunde staan bij ons boven aan. Leeftijd is niet van belang.  U kunt ons altijd tijdens kantoor uren telefonisch vragen stellen m.b.t. de vacature op 06-38504463 of via mail contact@barrypriem.nl

.

BarryPriem.nl heeft door de jaren heen een mega groot netwerk van professionals, ondernemers, managers en employés om zich heen opgebouwd. Regelmatig krijgen wij aanvragen, door zowel werkzoekenden als werkgevers, om te bemiddelen.

Wij hebben dan ook besloten om per 01 januari 2019 de aanvragen te gaan publiceren. Onze  werkwijze is vrij simpel. De werkgevers/opdrachtgevers betalen een fee van éénmalig 12,5 %(netto exclusief BTW en eventuele gemaakte onkosten) van het aangeboden vergoeding naar de werknemer toe.

Na overeenkomst van het arbeidscontract met de werknemer word het bedrag gefactureerd vanuit BarryPriem.nl naar de opdrachtgever toe. Helder en zoals gezegd, simpel. De werknemer treft dus geen enkele kosten:) Alle opdrachten en aanmeldingen worden zeer voorzichtig mee omgegaan m.b.t. privacy. Alleen des gewenst worden er via persoonlijk bericht extra informatie verstrekt bij intresse en alleen bij wederzijdse partijen ter goedkeuring.

Regelmatig zullen wij de vacatures updaten. BarryPriem.nl accepteert alleen opdrachten die relevant zijn voor zijn netwerk.