Evenementen

Laat het succes van uw evenement niet afhangen van factoren. De afhandeling van het horecagedeelte is hierbij een wezenlijk onderdeel. Het is voor bezoekers prettig wanneer dit professioneel, goed georganiseerd en efficiënt verloopt. Voor een organisator betekent een efficiënte en snelle afhandeling en een hogere omzet. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van horecapersoneel voor festivals en evenementen. Wij hebben inmiddels ruime ervaring opgedaan op verschillende grote en kleine evenementen.

Onze expertise en kennis maken het voor u mogelijk een totaalproduct te leveren. Wij gaan verder dan het louter leveren van personeel; de opdrachtgever kan volledig worden ontlast, zowel vooraf, tijdens als na het evenement. De opvang, begeleiding en sturing van het personeel op locatie wordt uit handen genomen. Zo ook de kwaliteit- en margebewaking nemen wij voor onze rekening. Tevens kan advies uitgebracht worden over efficiënte indeling, bemanning en plaatsing van de het interieur.

Ons doel is een glimlach op het gezicht van uw gasten alsmede het horecapersoneel, wat overgebracht wordt aan de bezoekers van het evenement.

Gaat u een evenement organiseren en zoekt u gemotiveerd en professioneel personeel? Neem dan snel contact met ons op.

foto’s